Vă rugăm să citiți cu atenție și să înțelegeți Termenii și Condițiile de mai jos înainte de a utiliza acest website. Accesând și utilizând website-ul "Alisca", sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest website.

1. Utilizarea Website-ului

1.1. Acest website, denumit "Alisca" este pus la dispoziție pentru a vă oferi informații despre produsele noastre, pentru a efectua achiziții și a furniza servicii legate de achizițiile dvs. pe website.

1.2. Prin utilizarea website-ului, vă angajați să respectați acești Termeni și Condiții, precum și toate legile și reglementările aplicabile.

2. Drepturile de Autor și Proprietate Intelectuală

2.1. Conținutul acestui website, inclusiv, dar fără a se limita la, texte, imagini, design grafic, logo-uri și alte materiale, sunt protejate de drepturile de autor și de alte legi privind drepturile de proprietate intelectuală.

2.2. Nu aveți permisiunea de a copia, reproduce, distribui sau modifica conținutul acestui website fără acordul scris prealabil al proprietarilor acestui website.

3. Comenzi și Plăți

3.1. Procesul de plasare a comenzilor pe website-ul "Alisca" implică selectarea produselor dorite, adăugarea acestora în coșul de cumpărături și finalizarea plății.

3.2. Comenzile sunt acceptate în limita disponibilității produselor. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula comenzi în caz de erori de preț, disponibilitate sau alte circumstanțe neprevăzute.

3.3. Plățile sunt procesate în mod securizat, iar informațiile de plată furnizate de dvs. sunt protejate conform Politicii de Confidențialitate.

4. Confidențialitate

4.1. Colectarea și utilizarea informațiilor personale sunt reglementate de Politica de Confidențialitate a website-ului "Alisca" Vă rugăm să citiți politica de confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, stocăm și protejăm datele dvs. personale.

5. Livrare și Retururi

5.1. Informațiile privind livrarea și politicile de returnare sunt specificate în secțiunile corespunzătoare de pe website și pot fi consultate înainte de plasarea comenzilor.